International Service Slobozia

Auto ISS Companie

In 1974 a luat fiinta primul service din oras din cadrul Grupului de Asistenta Tehnica si Serviciu Auto Pitesti. Era initiativa de a se trece de la prestare de tipul mestesugaresc la cel profesionist. Desi locatia era mica, performantele au fost foarte mari si faima pe masura.
In 1976 am ramas afiliati la intreprinderea de Asistenta Tehnica si Sevice pentru Autoturisme Dacia Pitesti Filiala 4. Perioada de unde a inceput dezvoltarea retelei in mai multe judete inclusiv Ialomita.
In 1978-1979 a inceput construirea locatiei care a fost terminata in 1982
In 1990 dupa reorganizarile timpului ne-am transformat in Eurocar Service SA punct de lucru Slobozia.
In 1994 in urma procesului de privatizare am devenit SC International Service Slobozia SA, societate pe actiuni.
In 2000 devenim reparator autorizat Dacia iar in decembrie 2006, reparator autorizat Renault.
Din 2014 suntem dealer si reparator autorizat Fiat, Fiat Professional si Jeep
De asemenea am implementat sistemul integrat al calitatii mediului, securitatii in munca in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001.
Avem centru dauna si incheiate contracte cu societatile de asigurari: City Insurance, Euroins Romania, Asirom, Groupama Asigurari SA, Uniqa Asigurari SA, Allianz Tiriac Asigurari, Omniasig Vienna Insurance, Gothaer Asigurari, Generali Asigurari, Eclaims Assistance SRL, Astra SA, Fond de Garantare Asigurari, BCR Asigurari, Carpatica Asigurari SA
Unitatea noastra este formata dintr-un corp central cu un etaj - 1296 mp, corp tinichigerie - 508 mp, vopsitorie – 500 mp. Terenul este de 7200 mp.
Prezenta noastra pe piata locala de 45 ani ne recomanda. Ne respectam cu strictete obligatiile contractuale, suntem rigurosi si inclinati spre performanta in activitatile desfasurate.

Service-ul dispune de:

  • hala mecanica cu 12 elevatoare, suprafata toatala de 800 mp
  • hala vopsitorie, 2 cabine de vopsit, 2 spatii pregatire vopsitorie 600mp
  • hala caroserie 600 mp, stand redresare caroserie
  • service rapid
  • serviciu ITP
  • aparat geometrie roti
  • oferim servicii dealing auto


Unitatea noastra se situeaza la iesirea din orasul Slobozia, jud Ialomita in intersectia a 3 drumuri nationale Bucuresti-Constanta, Constanta – Calarasi (legatura Autostrada), Bucuresti- Braila.